ANKARA / SİNCAN - Alcı Ortaokulu

Okul Kantinimiz Açıldı

Okulumuz giriş katında kantinimiz hizmet vermeye başlamıştır. (15 Mart 2024)

Öğrencilerimizin ihtiyaç duydukları yiyecek (döner, tost çeşitleri, hamburger, simit, poğaça, vs.) ile içeceklerin (ayran, su ve kutulu içecekler) satışının yapıldığı kantinimiz hizmet vermeye başlamıştır.

Okulumuz giriş katında mutfak ekipmanlarının yer aldığı Z-08 no'lu bölümde yaklaşık 76 metrekarelik alanda yer alan kantin işletmesi, okul yönetimince aylık olarak, hijyen kurallarına riayet edilerek öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesi bakımından denetlenmektedir. Tülay Gövenç tarafından işletilen kantinimiz Sincan ilçe milli eğitim müdürlüğünce yapılan ihale sonucunda okul aile birliği ile yapılan sözleşme sonrasında faaliyete geçmiştir. Okul kantinimiz ilçe milli eğitim müdürlüğü iş sağlığı ve güvenliği birimi ile Sincan ilçe sağlık müdürlüğü tarafından da kontrol edilmektedir.

Kantinimizden Görseller

01-05-202401-05-202401-05-2024